neemt u veel werk uit handen!

Domeinnaam registratie, hosting, structuur, ontwerp, invulling zoals u wenst! Ongelooflijk veel bedrijven bieden diensten op het gebied van internet. Je wordt er helemaal gek van! Wat heb je nodig voor een juiste profilering van je bedrijf op internet? Met hoeveel bedrijven moet je in zee om eindelijk een eigen site te hebben? Domeinnaam registratie, een hosting provider, een reclamebureau, een P.R. bureau....

Maak het jezelf makkelijk, neem 1 aanspreekpunt die alles voor je regelt.

U heeft al een domeinnaam geregistreerd? U heeft al een hostingprovider en zoekt alleen een bedrijf voor het ontwerp? Ook dat kan! Stuur geheel vrijblijvend uw gegevens en informeer naar onze aantrekkelijke tarieven voor site design!

Beheer en onderhoud
Natuurlijk is een eerste opzet en invulling van groot belang. Maar wat als de website eenmaal up and running is? Bewezen is dat om bezoekers te blijven trekken, het een noodzaak is een gedeelte van de site periodiek te vernieuwen. Bijvoorbeeld met vermelding van nieuwe producten, diensten en prijzen. Ook de vermelding van evenementen of andere bronnen waar men meer informatie kan vinden zijn dynamische gegevens. Tevens dient voor een goede vermelding bij zoekmachines de website opnieuw aangemeld te worden of nieuwe tagwords toegevoegd te worden, zodat uw doelgroep u kan blijven vinden!

Dit noemt men het onderhoud van een website. ZoWieZo kan desgewenst ook dit voor u regelen. Zeker aan te bevelen! Voor de calculatie van uw onderhoudsplan wordt gekeken naar het werkelijk aantal webpagina’s op uw site. Informeer naar het aantrekkelijke tarief.

Wilt u wel eens met eigen ogen zien wat voor een websites ZoWieZo maakt?

Klik op onderstaande bedrijfsnamen voor een selectie van websites gerealiseerd door ZoWieZo Marketing Service!

 
www.barbaracremers.nl
www.hovenierstonvdhurk.nl
www.efpc.nl
www.bloempreparatie.nl
www.dierenarts-amsterdam.nl
www.trendyspeelgoed.nl
(webwinkel)
www.chezgendron.com
www.polyservice.nl
www.vinkbedrijven.nl
www.vos-en-steehouwer.nl

www.ziegers.nl

www.kakels.nl
www.cozycookie.nl
www.amiciditalia.nl
www.sinterklaas-speelgoed.nl